Sunday, August 8, 2010

OK DAH SEMUA!

Alhamdulillah, masalah dengn HP aku dah settle. Seperti yang aku janjikan ..............jeng jeng jeng, ni dia killer ingredients yang buat kek sodapppppp
Tapi sorry yer, KEK DANGDUT aku tak masak lagi. Nanti lah aku kasi korang tengok , entry yang lain pulak.  Ala janganlah merajuk.
yang dlm tin ni berat di 454gm, harga RM13.90.  Yang buku tu beratnya stengah dari yang tin, harga die RM7.7.  Gambar yang tengah ni Golden Fern. Harga die murah singgit lebih dari Golden Churn.  Buttercup pulak, 1000gm harganya sama ngan Golden Churn 454gm tadi. 1 tin Buttercup leh buat 4 biji kek Sarawak yang biasa tau. Kalau yang bercorak bagai nak kena pakai 2 tin golden churn........tu lah pasal harga ratus2 beb. Bahan lain nak buat kek ni pulak, byk yang harga terkawal tapi poket tak boleh kawal.......hehehe. Telur banyak ooooo, nak horlick, milo, susu manis, susu tepung, kaya, jem, coklat, cheese, etc  dan yang harga bukan kawalan dia pulak "SERVICE CAJ". Kena bakarlah, kukuslah, nak bancuhlah, nak lapis dan nak susun atur konkrit bata2 kek tu lagi nak wat design lawa2. Panjang nye along bebel...............bye

No comments:

Post a Comment